حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/04/01 شمسی | 2025/06/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
بلوف‌های آمریکایی تکراری شده است
یک تحلیلگر مسائل بین‌المللی:

بلوف‌های آمریکایی تکراری شده است

یک کارشناس و تحلیلگر مسائل بین‌المللی گفت: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران و بزرگ‌نمایی آن توسط معاندان حربه تکراری آمریکایی‌ها برای مأیوس کردن مردم ایران و مجبور کردن آن‌ها به پذیرش صلح است.

 حسین کنعانی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با نگاه به حوادث اخیر گفت: ناقوس مرگ رژیم جعلی صهیونیستی به صدا درآمده و این رژیم غاصب به نابودی نهایی نزدیک شده است.

 وی در ادامه افزود: ترامپ احمق با ماجراجویی به دنبال تسلط بر دنیا است و به خیال خام خود تصور می‌کند که با حمله به تأسیسات هسته‌ای و اعلام اینکه امکان تولید سلاح هسته‌ای را از ایران گرفته است، می‌تواند ایران را به سمت صلح اجباری سوق دهد.

 این تحلیلگر مسائل بین‌المللی عنوان کرد: البته این قبیل بلوف‌های آمریکایی موضوعی تکراری است و آن‌ها تصور می‌کنند می‌توانند اراده ملی را شکسته و مردم را ناامید کنند درحالی‌که بر اساس فرامین رهبری مردم ما با اقتدار و امیدوار راه مقاومت را تا پیروزی نهایی طی می‌کنند.

 کنعانی‌مقدم همچنین توضیح داد: بر اساس اصل ۵۱ منشور ملل متحد دفاع مشروع حق ذاتی ملت ایران است و کشور ما نیز تاکنون مقابل به‌مثل داشته است.

 این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: حمله شب گذشته آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نقض آشکار قوانین بین‌المللی است و ایران حق دارد تمام پایگاه‌های نظامی آمریکا را در منطقه مورد هدف قرار دهد و همچنین تنگه باب‌المندب و هرمز را بر روی آمریکا و هم‌پیمانانش ببندد.

 وی همچنین در مورد بزرگ‌نمایی حملات شب گذشته توسط رسانه‌های معاند نیز توضیح داد که تمام مراکز هسته‌ای بر اساس دستور‌العمل‌های پدافند غیرعامل جابه‌جا و تحلیه شده‌اند و هیچ بمبی حتی بمب مادر نمی‌تواند در عمق ۸۰۰ متری زمین اثرگذار باشد.

 این تحلیلگر در پایان عنوان کرد: ایران اسلامی سناریوهای مختلفی را طراحی کرده و بسته به شرایط نسبت به تنبیه رزیم متجاوز اقدام خواهد کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!