حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/11/15 شمسی | 2026/02/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
بودجه قرآنی سال جدید آب رفت
با وجود عدم پرداخت بودجه سال جاری؛

بودجه قرآنی سال جدید آب رفت

با وجود ضعف در پرداخت بودجه‌های فرهنگی و قرآنی در سال جاری، دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ نه‌تنها این اعتبارات را افزایش نداده بلکه در برخی ردیف‌ها رقم آن کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور سال گذشته تقدیم مجلس شورای اسلامی شد. این بودجه در حالی تقدیم مجلس شد که عدد کلی آن نسبت به امسال تنها حدود ۱۵ درصد افزایش داشت و در برخی حوزه‌ها رقم بودجه‌ با کاهش روبرو بود.

از جمله بودجه‌های کاهش یافته، بودجه‌های قرآنی کشور است که در لایحه ۱۴۰۵ با کاهش روبرو شد، در حالی که مبالغ مصوب سال ۱۴۰۴ هنوز پرداخت نشده و با توجه به اینکه کمتر از سه ماه تا پایان سال باقی مانده امید چندانی هم به پرداخت از سوی دولت نیست.

حال با وجود عدم پرداخت بودجه در سال جاری بودجه سال آینده روی کاغذ هم کاهش یافته و باید دید دولت چه میزان از مبالغی که خودش در قالب لایحه به مجلس داده را پرداخت می‌کند.
 
اجرای اسناد راهبردی توسعه فرهنگ قرآنی یکی از ردیف‌های بودجه است که سال ۱۴۰۴ در لایحه ۹۰۰ میلیارد تومان بود اما امسال تاکنون تنها بخش کوچکی از آن پرداخت شده است.

 با این حال این بودجه در لایحه سال آینده ۸۶۵ میلیارد تومان تعیین شده، یعنی ۳۵ میلیارد تومان کاهش.همچنین بودجه دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال ۱۴۰۵، ۴۷ میلیارد تومان است که سال ۱۴۰۴ این بودجه در لایحه ۵۰ میلیارد تومان بود.

سازمان تبلیغات اسلامی هم سال گذشته ۶۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که بودجه این سازمان امسال به مبلغ ۶۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!