
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان سمنان خبر داد:
تشدید نظارت دامپزشکی سمنان در ماه رمضان
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی سمنان در آستانه نوروز و ماه رمضان آغاز میشود.
وحید قدس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در سطح استان سمنان خبر داد و گفت: با توجه به نزدیکشدن به ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، افزایش فعالیت واحدهای تحت پوشش و ضرورت نظارت بر روند تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، این طرح لازمالاجرا است.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان سمنان افزود: این طرح از ۱۱ اسفندماه سال جاری آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت که هدف از این اقدام، حفظ سلامت مصرفکنندگان و ارتقای بهداشت عمومی در سطح جامعه است.
وی در ادامه تأکید کرد که کارشناسان دامپزشکی استان سمنان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به بررسی و نظارت بر مراکز عرضه، سردخانهها، کشتارگاهها، قصابیها و خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی پرداخته و روند توزیع و عرضه این محصولات را کنترل میکنند.
قدس با اشاره به اینکه ۲۳ اکیپ نظارتی شامل ۱۴ اکیپ ثابت و ۹ اکیپ سیار به صورت روزانه در این طرح فعالیت دارند، بیان کرد: این اکیپها شامل ۶۳ نفر از همکاران دامپزشکی استان، از جمله ۲۵ دامپزشک و ۳۰ کارشناس و ۸ ناظر شرعی هستند که در دو شیفت صبح و بعد از ظهر از تمامی مراکز عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی استان بازدید میکنند.
این مقام مسئول از شهروندان خواست که برای تأمین فرآوردههای خام دامی مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ و سایر محصولات، به مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان سمنان مراجعه کنند.
وی همچنین تأکید کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان یا به سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.
قدس در نهایت خاطرنشان کرد: این نظارتها در جهت حفظ سلامت جامعه و ارتقای کیفیت بهداشت عمومی بسیار مهم است.
انتهای خبر/