حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/11/08 شمسی | 2026/01/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در شاهرود
با حضور مردم ولایت‌مدار شاهرود برگزار شد؛

تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در شاهرود

پیکر مطهر شهید حجت‌الله نصرتی که طی ناآرامی‌های روزهای اخیر در شهرستان شاهرود به شهادت رسید، بر دستان مردم قدرشناس این شهر تشییع شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، در پی ایجاد ناامنی توسط عده‌ای در جریان تجمع‌ها، بسیج و سپاه در کنار نیروهای تأمین نظم باهدف تأمین امنیت کسبه و بازار در محل حضور یافتند که حجت‌الله نصرتی از نیروهای بسیجی و بازنشسته سپاه به دلیل حمله مسلحانه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

صبح امروز،  پیکر پاک شهید مدافع امنیت حجت‌الله نصرتی در شهرستان شاهرود با حضور مسئولان، خانواده‌های معظم شاهد و قشرهای مختلف مردم این شهرستان تشییع شد.

آئین تشییع شهید امنیت در شاهرود در حالی برگزار شد که مردم ضمن قدردانی از نیروهای امنیتی، خشم فراوان خود را از اغتشاشاگران ترویست و عمال استکبار جهانی، فریاد زدند.

در این مراسم، شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای «مرگ بر منافق»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، پیکر این شهید گرانقدر را تشییع و بر لزوم برخورد قاطع با تروریست‌های مسلخ و مخلان امنیت تأکید کردند.

تشییع این شهید که برای دفاع از آرمان‌های انقلاب در ناآرامی‌های روزهای گذشته به دست تروریست‌های پهلوی و آشوبگران صهیونیستی به شهادت رسید؛ نشان داد که مردم همیشه در صحنه این دیار همچنان پای آرمان‌های انقلاب و ولایت فقیه بوده و هستند.

مردم متدین شاهرود با حضور با صلابت خود در این مراسم بزرگ تشییع بار دیگر مشت محکمی بر یاوه گویی‌های ترامپ رئیس جمهور ملعون آمریکای جنایتکار زدند.

پیکر شهید نصرتی قرار است که به روستای زادگاهش در بخش بسطام منتقل و در آنجا با حضور مردم متدین و شهید پرور و البته قدرشناس شهرستان شاهرود در جوار دیگر شهدا، به خاک سپرده شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!