حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/04/22 شمسی | 2025/07/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
فرزندم فرشته نجات ۴ بیمار شد
پدر اهداءکننده اعضاء:

فرزندم فرشته نجات ۴ بیمار شد

پدر اهداءکننده اعضاء گفت: جان پسرم نجات‌بخش چندین بیمار شد و زمانی که پزشکان گفتند امیدی نیست تصمیم گرفتیم اعضای بدنش را اهداء کنیم.

حسین عباسیان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با اشاره به روند وقوع حادثه‌ای که منجر به مرگ مغزی و تصمیم‌گیری برای اهدای عضو فرزندش شده اظهار داشت: حادثه در مسیر بازگشت پسرم احمد از صحرا به روستا رخ داد و پسرم همراه چند نفر از اقوام برای جمع‌آوری علوفه رفته بود و در مسیر بازگشت در یکی از پیچ‌ها، ناگهان در خودرو باز شد و احمد به بیرون پرتاب شد.

پدر اهداءکننده اعضا افزود: پس از انتقال به بیمارستان دامغان، احمد به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شد و پزشکان پس از انجام بررسی‌های تخصصی اعلام کردند که پسرم به علت ضربه شدید وارده به سر به کما رفته و سطح هوشیاری‌اش در حال کاهش است.

وی ادامه داد: پس از گذشت چند روز و انجام آزمایش‌های مربوطه پزشکان اعلام کردند که احمد دچار مرگ مغزی شده و این موضوع برای خانواده بسیار دشوار بود، اما پس از مشورت و بررسی پیشنهاد پزشکان تصمیم به اهدای اعضای بدن احمد گرفتیم.

پدر احمد عباسیان عنوان کرد: این تصمیم کاملاً آگاهانه و با رضایت کامل اعضای خانواده انجام شد و ما معتقد بودیم که اگرچه احمد دیگر در کنار ما نیست، اما اعضای بدن او می‌توانند جان افراد دیگری را نجات دهند.

وی همچنین بیان کرد: پس از اعلام رضایت خانواده احمد به بیمارستان سینای تهران منتقل شد و پس از انجام اقدامات نهایی اعضای قابل پیوند از بدن او برداشت و به بیماران نیازمند اهداء شد.

عباسیان تصریح کرد: از بدن احمد کلیه‌ها، کبد و طحال برداشت و به چند بیمار در فهرست انتظار پیوند اهداء شد و بر اساس اعلام تیم پیوند عمل‌های مربوط به گیرندگان اعضاء با موفقیت انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: تصمیم به اهدای عضو یک انتخاب فردی و خانوادگی بود که با هدف تداوم زندگی در دیگران انجام شد و امیدواریم که این فرهنگ در جامعه تقویت شود و افراد بیشتری نسبت به این اقدام انسان‌دوستانه آگاه شوند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!