رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود خبر داد:
جذب 300 دانشجوی بورسیه صنعتی
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعتی از شرکتهای خودرویی کشور و همچنین صنایع فعالِ این شهرستان در سال تحصیلی جدید جذب شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ مرتضی ایزدی فر شامگاه یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد، گفت: سال گذشته ۶۷ دانشجو بورسیهای از طریق کنکور سراسری برای تحصیل در این دانشگاه جذب شدند.
وی با بیان اینکه دانشجویان بورسیه همزمان با تحصیل در دانشگاه مهارتهای لازم در صنایع را فرامیگیرند، ابراز کرد: پس از فارغالتحصیلی این دانشجوها نیازهای موردنظر بخش صنعت را برآورده میکنند و در واقع، صاحبان صنایع متخصص موردنیاز خود را تأمین و هم امید به آینده را در دانشجو زنده میکنند.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ابراز کرد: بورسیه دانشجویان در راستای متناسبسازی نیاز صنعتگران کشور به نیروی آمادهبهکار و همچنین امیدآفرینی در دانشجویان از اینکه پس پایان تحصیلات به کار مشغول میشوند، بسیار حائز اهمیت است.
وی به برگزاری کلاسهای مجازی در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: پس از اتمام همهگیری ویروس کرونا کلاسهای درس دانشجویان حضوری شد، اما بخشی از زیرساختها از جمله خوابگاههای دانشجویی با مشکل روبرو بود.
۷۰ درصد دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود غیربومی هستند
وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد دانشجویان این مرکز آموزشی و پژوهشی را افراد غیربومی تشکیل میدهند، ابراز کرد: سال گذشته بیش از چهارهزار دانشجوی این دانشگاه در خوابگاهها اسکان داده شدند.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه در پنج مجتمع خوابگاه برادران و سه خوابگاه خواهران این تعداد دانشجو اسکان یافتند، افزود: امسال ۱ هزار و ۶۲۹ دانشجوی دختر و ۲ هزار و ۲۳۰ پسر در خوابگاههای زیر مجموعه این دانشگاه اقامت کردند.
وی از راهاندازی ۶ واحد خوابگاه متأهلی طی سال گذشته خبر داد و گفت: برای راهاندازی این واحدها به کمک خیران پنج میلیارد ریال هزینه شد.
ایزدی فر با اشاره به خریداری یک خوابگاه استیجاری با هزینه ۵۰ میلیارد ریال، اظهار کرد: نیمی از این مبلغ را خیران و چند شرکت صنعتی شاهرود و بخش دیگری از صندوق دانشجویان کشور بهعنوان وام تأمین شد.
وی ابراز کرد: ۲۷ دانشگاه صنعتی در کشور فعال هستند که بر اساس رتبهبندی دانشگاه شاهرود در رتبه ششم قرار دارد.
دانشگاه صنعتی شاهرود، قطب علمی در حوزه مهندسی معدن
وی با اشاره به اینکه قطبهای علمی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعیین میشود، ابراز کرد: دانشگاه صنعتی شاهرود قطب علمی حوزه مهندسی معدن در کشور است.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود از کسب مجوز جذب دانشجوی بینالمللی در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در این دانشگاه خبر داد و گفت: جذب ۳۰ دانشجوی خارجی در دستور کار است.
منبع:خبرگزاری ایرنا
انتهای خبر/