حالت تاریک
  • شنبه, 1404/08/03 شمسی | 2025/10/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
جهاد تبیین پرچم حق برافراشت
امام‌ جمعه سرخه:

جهاد تبیین پرچم حق برافراشت

امام جمعه سرخه بر ضرورت صبر، منطق و استواری در دفاع از حقیقت تأکید کرد؛ رویکردی که با الهام از سیره حضرت زینب(س)، جهاد تبیین را به پرچمداری حق در برابر باطل بدل می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مهدی اشرف در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سرخه با تبریک میلاد حضرت زینب کبری (س)، این مناسبت را نماد عزت، ایمان و جهاد تبیین بانوان مسلمان دانست.  

وی با اشاره به نقش حضرت زینب (س) در پاسداری از پیام عاشورا گفت: در فضای غبارآلود پس از واقعه کربلا، ایشان با صبر، استقامت و کلام حق، حقیقت را زنده نگاه داشت و مسیر هدایت را روشن کرد.  

امام جمعه سرخه افزود: حضرت زینب (س) در برابر ظلم امویان، بی‌آنکه خشم یا عصبانیت بر گفتارشان سایه افکند، با منطق و استواری سخن گفت؛ شیوه‌ای که باید الگوی فعالان جهاد تبیین در روزگار ما باشد.  

وی بر ضرورت صبر و عمل درست در این مسیر تأکید کرد و گفت: جهاد تبیین نیازمند استمرار، دقت و ظرافت در گفتار و رفتار است و عجله در کسب نتیجه، می‌تواند هدف را مخدوش سازد.  

اشرف همچنین با گرامی‌داشت روز پرستار، این قشر زحمتکش را هم‌افق با جایگاه حضرت ابراهیم (ع) در فضیلت دانست و خواستار رسیدگی جدی به مشکلات معیشتی و استخدامی آنان شد.  

وی تصریح کرد: پرستاران در دشوارترین لحظات کنار بیماران هستند و باید با احترام، حمایت و بهبود وضعیت رفاهی، از تلاش‌های آنان قدردانی شود.  

امام جمعه سرخه در ادامه به فرهنگ نادرست پذیرایی بر سر مزار اموات اشاره کرد و آن را حرام اجتماعی خواند و افزود: این کار هیچ سود دنیوی یا اخروی ندارد و بهتر است هزینه‌های آن صرف نیازمندان، دانش‌آموزان یا مراکز خیریه شود تا ثواب حقیقی برای درگذشتگان حاصل گردد.  

وی از مردم خواست با اصلاح رسوم غلط، بلوغ فرهنگی خود را نشان دهند، پیش‌قدم در تغییر باشند و دیگران را نیز در این مسیر ارشاد کنند.  

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!