حالت تاریک
  • شنبه, 1404/06/01 شمسی | 2025/08/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
درس وفا را از جبهه فرا گرفتم
جانباز دوران دفاع مقدس:

درس وفا را از جبهه فرا گرفتم

آزاده و جانباز دفاع مقدس با یادآوری روزهای حضور در خط مقدم گفت: جبهه برایم کلاس بزرگی بود که در آن وفا، ایثار و عشق به ولایت را آموختم؛ درسی که هنوز در زندگی‌ام جاری است.

جواد داودی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به نحوه‌ اعزامش به جبهه گفت: در سال ۱۳۵۹، در همان روزهای آغازین جنگ به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوستم و طی خدمتم در بخش‌های مختلف، چندین نوبت به جبهه اعزام شدم.

جانباز دوران دفاع مقدس، فضای جبهه‌ها را چنین توصیف کرد: محیط جبهه و پشت جبهه حال‌وهوایی خاص و معنوی داشت که موجب همراهی گسترده مردم با رزمندگان شده بود و جوانان برای حضور در خط مقدم از یکدیگر سبقت می‌گرفتند. بارها شاهد بودم که خانواده‌ها فرزندانشان را شخصاً برای ثبت‌نام و اعزام همراهی می‌کردند و این صحنه‌ها باعث شرمندگی من می‌شد.

داودی جبهه را «دانشگاهی معنوی» دانست و افزود: فضای معنوی حاکم، انسان را به سمت خدایی شدن سوق می‌داد و در روح و فکر افراد تأثیری عمیق می‌گذاشت.

وی که در عملیات محرم با اصابت خمپاره مجروح و جانباز شده، این افتخار را «حداقل بهایی» دانست که در راه اسلام و انقلاب تقدیم کرده است. 

داودی با یادآوری روحیه رزمندگان گفت: اکثر قریب به اتفاق نیروها نگاهی خدایی و آخرت‌محور داشتند و مخلصانه تابع ولایت و امام خمینی (ره) بودند. این باور، قوت قلبی برای جبهه‌ها و پشت جبهه‌ها بود. 

این جانباز دفاع مقدس ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب، نبرد حق و باطل در دو جبهه جریان داشت؛ یکی خط مقدم جنگ سخت و دیگری مقابله پشت جبهه با منافقان کوردل که با ترور ۱۷ هزار نفر، جنایات بزرگی رقم زدند و رزمنده‌ها حضور مؤثر در هر دو عرصه را وظیفه خود می‌دانستند.

وی، منافقان داخلی را متهم به «تحریف، تخریب و جذب جوانان» دانست و گفت: همان هدفی که امروز دشمنان در فضای مجازی با روش‌های نوین دنبال می‌کنند.

داودی همچنین به خاطره‌ای از یک نوجوان ۱۷ ساله اشاره کرد: برادرش در جبهه شهید شده بود و خود با سلاح او به میدان آمده بود، چون آرمانش امام و انقلاب بود و او نیز بعدها در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسید.

این جانباز دوران دفاع مقدس در نهایت تأکید کرد: امروز نیز باید بر دو اصل مهم خودسازی و دیگرسازی برای مقابله با نفاق و توطئه‌های جدید دشمن پافشاری کنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!