مرآت گزارش میدهد؛
رویداد «الف تا» گامی در تحول نظام آموزشی
رویداد «الف تا» با هدف برطرف کردن خلأها و بهبود نظام آموزشی طراحی شده است، این رویدادها به بررسی و ارائه راهحلهایی برای مشکلات موجود در سیستم آموزشی میپردازد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، رویداد «الف تا» مقاومت در قالب ایدهپردازی و حل مسئله پیرامون ظلمستیزی با تأکید بر موضوع فلسطین و جبهه مقاومت ویژه فرهنگیان استان سمنان در سالن اجتماعات خوارزمی شهرستان شاهرود برگزار شد.
رویداد «الف تا» با هدف برطرف کردن خلأها و بهبود نظام آموزشی طراحی شده است، این رویدادها به بررسی و ارائه راهحلهایی برای مشکلات موجود در سیستم آموزشی میپردازد.
ارائه ۳۲ طرح در رویداد «الف تا»
در همین خصوص؛ محمد یعقوبی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با بیان اینکه این رویداد به مدت دو روز در شهرستان شاهرود برگزار شد، گفت: رویداد «الف تا» مقاومت با حضور اساتید و مسئولان کشوری و استانی با همکاری معاونت پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش و سازمان بسیج فرهنگیان استان و ۱۰۰ مدیر و معلم در شهرستان شاهرود برگزار شد.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان سمنان از ارائه ۳۲ طرح و ایده از سوی معلمان در این رویداد خبر داد و افزود: تمامی این ایدهها در مدارس استان اجرایی خواهد شد.
وی، ساحت اجتماعی - سیاسی را یکی از ساحتهای کلیدی در سند تحول عنوان کرد و افزود: مهمترین اهداف این ساحت، تحقق شایستگیهایی مانند ظلمستیزی، استکبارستیزی و تأکید بر رسالت متربیان در گسترش عدالت است.
به گفته یعقوبی، مهمترین مأموریتهای مدرسه صید یا خلق موقعیتهایی است که دانشآموزان در آن موقعیت با کیفیت بالاتری تربیت میشوند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در شرایط فعلی متأسفانه سایه جنگ و خشونت بر سر کودکان و نوجوانان منطقه گسترده شده است، بیان کرد: متربیان در موقعیتی قرار گرفتهاند که نسبت به مفهوم ظلم در جهان، استکبارستیزی و عدالتخواهی حساسیت و دغدغه بیشتری دارند.
وی همچنین تصریح کرد: در عین حالی که این شرایط، بسیار تلخ و دشوار است، نباید در حصار تهدیدات این تلخیها اسیر شد بلکه باید این تهدیدات را به موقعیتی برای رشد بلوغ فکری و عاطفی و اراده متربیان در عرصه سیاست جهانی مبدل کرد.
یعقوبی هدف ابن رویداد را رشد و ارتقاء معلمان، مدیران و عوامل آموزشی تربیتی مدارس عنوان کرد.
مقاومت فلسفه تربیت اسلامی است
علی پارسانیا در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با بیان اینکه معلمان و دانشآموزان با کودکان غزه باید همراه شوند، گفت: مدرسه محل تربیت انسان است و هدف باید تربیت انسان مقاوم باشد.
دبیر رویداد بینالمللی الفتا با بیان اینکه مقاومت فلسفه تربیت اسلامی است، افزود: به تعبیری دیگر مفهوم مقاومت در واقع به تمامی فعالیتهای مدارس، جان میبخشد.
وی همچنین تصریح کرد: مقاومت یک واژه نوپیدایی نیست و از ابتدای خلقت وجود داشته است و با مطالعه تاریخ انبیا و داستانهای قرآن بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.
به گفته پارسانیا، ساحت اجتماعی - سیاسی از ساحتهای ۶ گانه تربیتی است و بیتردید رویدادهای اجتماعی و سیاسی در دنیا بر موضوع تربیت، تأثیر بهسزایی دارد.
این مقام مسئول در ادامه اذعان کرد: امروزه، مقاومت جزئی از فرآیند تربیت نیست؛ بلکه تمام هدف تربیت و موضوع مهم و هدف تمامی فعالیتهای مدارس است.
وی با بیان اینکه مدیران و معلمان مدارس باید با همفکری همدیگر و حتی دانشآموزان بتوانند برنامهای خوبِ مدرسهای در موضوع مقاومت اجرا کنند، اظهار کرد: هدف این است که مدرسه ایفای نقش کند و نسبت به این موضوع و پدیده بینالمللی، بیتفاوت نباشد و گوشهگیری اختیار نکند؛ چراکه همه ما اعم از کوچک و بزرگ، متناسب با تواناییها و امکانات خود، تکالیفی برعهده داریم و باید برای حل این مسئله بسیار بزرگ بهویژه از بین بردن این غده سرطانی، اقداماتی انجام دهیم.
پارسانیا همچنین تصریح کرد: در این رویداد گرد هم آمدیم تا با هماندیشی، همافزایی و گفتوگو، به ایدههایی برای ایفای نقش خود در جبهه مقاومت برسیم.
حضور ۱۰۰ مدیر و معلم در رویداد «الف تا»
علیاصغر حسنان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با بیان اینکه رویداد الفتای مقاومت با حضور ۱۰۰ مدیر و معلم منتخب از ۵۰ مدرسه ادارات شهرستان و مناطق یازدهگانه استان بهصورت کارگاهی و تیمی در قالب ۱۸ گروه برگزار شد، گفت: هر گروه با انجام فعالیتهای مناسب با موضوع فلسطین به ایدهپردازی پرداختند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساحت سیاسی - اجتماعی یکی از کلیدیترین ساحت تربیتی است، افزود: مهمترین هدف آن، تحقق شایستگیهایی مانند ظلمستیزی، استکبارستیزی و تأکيد بر گسترش عدالت است.
وی همچنین تصریح کرد: مهمترین مأموریت مدرسه، خلق موقعیتهایی است که دانشآموزان با کیفیت بالاتری تربیت شوند و شرایط امروزِ جهان با توجه به ظلم و جنایاتی که رژیم غاصب اسرائیل بر مردم بیگناه غزه، لبنان و فلسطین روا داشته، ضمن اینکه موضوعی بسیار تلخ است؛ اما شرایط بهنحوی رقم خورده که در برهه فعلی این جنایات برای دانشآموزان، باورپذیرتر شده و آنها ظرفیت بهتر و بیشتری برای پذیرش موضوع دارند.
انتهای خبر/