حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/12/19 شمسی | 2025/03/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
مذاکره با آمریکا دام فریب است
فرمانده سپاه ناحیه سرخه:

مذاکره با آمریکا دام فریب است

فرمانده سپاه ناحیه سرخه گفت: تجربه‌های تاریخی ایران از مذاکرات با آمریکا، همواره به داستانی از فریب، عهدشکنی و فشارهای بیشتر منتهی شده است.

محمدمهدی ادهم در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با اشاره به تجربه تاریخی کشورهایی که با آمریکا مذاکره کردند، تأکید کرد: این کشورها نه‌تنها به پیشرفت نرسیدند، بلکه گرفتار بحران‌های اقتصادی و سیاسی شدند.  

وی افزود: شوروی سابق که زمانی یک ابرقدرت جهانی بود، پس از فروپاشی به چندین کشور تجزیه شد و بسیاری از آن‌ها دچار مشکلات شدید اقتصادی و اجتماعی شدند. 

فرمانده سپاه ناحیه سرخه ابراز کرد: در ایران، رهبر انقلاب با درایت و شناخت عمیق از تاریخ و البته با حمایت مردم آگاه، راهی متفاوت از کشورهای شکست‌خورده را در پیش گرفته و در برابر استکبار ایستادگی کرده است. 

این مقام مسئول تصریح کرد: دشمنی آمریکا با ایران، بهانه‌های واهی دارد و هر کشوری که استقلال خود را حفظ کند، هدف دشمنی‌های آن‌ها قرار می‌گیرد.  

وی در پایان تأکید کرد: بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب، همچنان که عظمت کشتی تایتانیک مانع غرق‌شدن آن نشد، رژیم مستکبر آمریکا نیز به فضل الهی دچار سقوط خواهد شد و ملت‌های بیدار جهان، شاهد این حقیقت خواهند بود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.