حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/09/12 شمسی | 2024/12/02 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
سفیران دارالمرحمه در مجلس چه عملکردی داشتند؟
مرروی بر کارنامه بهارستانی‌های استان سمنان؛

سفیران دارالمرحمه در مجلس چه عملکردی داشتند؟

قریب به ۶ ماه از آغاز به کار مجلس دوازدهم می‌گذرد و به‌مناسبت روز مجلس به تشریح عملکرد وکلای مردم استان سمنان در خانه ملت پرداخته‌ایم.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، دهم آذرماه مقارن با سالروز شهادت آیت‌الله مدرس به‌عنوان روز مجلس نام‌گذاری شده است، مجلسی که در حال حاضر در دوره دوازدهم به سر می‌برد و قریب به ۶ ماه از آغاز به کار نمایندگان آن می‌گذرد.

آرایش سیاسی این دور از مجلس بیانگر آن است که اگرچه  تمایل مجلس به‌طور کلی به سمت جریان اصولگرایی است اما تفاوت انتخابات این دور از مجلس با ادوار قبلی به خوبی موید این نکته است که گرایش مردم به «فراکسیون مستقل» بدون توجه به جناح‌بندی نامزدها در حال تقویت‌شدن است.

 حال در این میان بد نیست نیم‌نگاهی به کارنامه عملکردی چهار نماینده حوزه انتخابیه استان سمنان داشته باشیم، «عباس گلرو»، نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه، «یاسر عربی» نماینده مردم گرمسار و آرادان، «علی‌اکبر علیزاده» نماینده مردم دامغان و «احمد عجم» نماینده مردم شاهرود و میامی چهار نماینده حوزه‌های انتخابیه استان سمنان هستند که تقریباً با گرایش اصولگرایی وارد مجلس دوزادهم شدند. 

عباس گلرو در این دوره از مجلس با حمایت «شورای وحدت» و «شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی (شریان)» و «شورای ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا)» وارد گود رقابت شد و توانست با کسب حداکثر آراء برای بار دوم نماینده مردم سمنان مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی شود. 

وی  اگرچه به ظاهر با هدف ارتقاء ظرفیت‌های حوزه انتخابیه خود پا به خانه ملت گذاشت، اما متأسفانه عملکرد چندان رضایت‌بخشی نداشت و نتوانست رضایت مردم حوزه انتخابیه خود را به‌دست بیاورد.

بررسی کارنامه وی بیانگر آن است که اگرچه برای راه‌اندازی مرکز به‌نژاد دامی در مهدیشهر و همچنین گازرسانی به روستای چاشم و همچنین شبانه‌روزی شدن درمانگاه مهدیشهر تلاش‌های زیادی کرده است اما در مقابل به بسیاری از وعده‌های انتخاباتی خود برای مردم سمنان و سرخه عمل نکرده است. 

از سوی دیگر در سطح مجلس نیز عملکردی دوگانه از خود داشته که تشخیص موضع وی را کمی دشوار می‌کند، به‌طوری که این نماینده اصولگرا اخیراً به قانون دوتابعیتی در مجلس رأی ممتنع داده است و همچنین دخالت وی در عزل و نصب‌ها  برخلاف تأکیدات مقام معظم رهبری به انحای مختلف در لایه‌های گوناگون مدیریتی استان و به اسم مشاوره و دلسوزی به چشم می‌خورد.

اما «احمد عجم» نماینده مردم شاهرود و میامی نیز با حمایت جبهه موسم به «صبح ایران» وارد بهارستان شد و اگرچه به‌عنوان یک نماینده اصولگرا انتظار مردمی بودن از وی بیش‌تر از سایر نمایندگان اصلاح‌طلب است، اما متأسفانه این نماینده همچنان دفتر رسمی و مستقل در شاهرود و میامی ندارد و بالتبع ساعت ملاقات مردمی و رسیدگی به امور مردمی نیز همچنان در دستور کار این نماینده نیست.

از سوی دیگر این نماینده مردم شاهرود و میامی توانسته موج همدلی و وفاق را در شهرستان شاهرود ایجاد کرده و نوع مطالبه‌گری را در این دیار در مسیر درست خود قرار دهد و از سطح خواسته‌های اجرایی و عملیاتی که جزو وظایف دستگاه اجرایی است به سمت وظایف واقعی یک نماینده هدایت کند.

اما «علی‌اکبرعلیزاده» نماینده مردم دامغان نیز که به‌دلیل عملکرد مناسب خود در مجلس یازدهم توانست بار دیگر با حمایت «شورای وحدت» نظر موافق مردم دامغان را بدست بیاورد و در مجلس دوازدهم بر کرسی نمایندگی تکیه بزند، نسبت به سایر نمایندگان رسانه‌ای‌تر است و رابطه بهتری با اصحاب رسانه دارد و همچنین عملکرد وی مورد رضایت مردم دامغان است.

این نماینده در حوزه‌های مختلف کاری از جمله پیگیری مطالبات بهداشت و درمان مردم دامغان، بازسازی و تجهیز بیمارستان رضایی دامغان و در حوزه ورزش پیگیری پروژه‌های عمرانی را در دستور کار داشته و در این رابطه با وزرای مربوطه دیدار و گفتگو داشته است.

اما نماینده مردم گرمسار که تقریباً به‌طور مستقل و بدون وابستگی به جناح‌های سیاسی وارد گود رقابت انتخاباتی شد به‌دلیل عملکرد مناسبش در دوران تصدی پست شهرداری گرمسار توانست حداکثر آرای گرمساری‌ها را بدست بیاورد و در حال حاضر نیز در منصب نمایندگی نیز با پیگیری حق‌آبه گرمساری‌ها از حبله‌رود و ارتباط مستمر با مردم گرمسار خوشبختانه به‌عنوان نماینده بومی مردم گرمسار خوش درخشیده است.

علی ای حال باید بدانیم نمایندگان مردم در خانه ملت موظف به انجام دو موضوع اصلی وضع قانون و نظارت بر حسن اجرای آن هستند، اما متأسفانه نمایندگان سرگرم اموری هستند که در حیطه وظایف آن‌ها نیست مانند دخالت در عزل و نصب‌ها و یا ارائه خدماتی که مربوط به قوه مجریه است از این رو انتظار می‌رود نمایندگان به جایگاه واقعی خود برگردند و مطالبات حوزه انتخابیه خود را در سطح کلان پیگیری کنند. 

انتهای خبر/

 

  

 

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از