یادداشت؛
عادت به شکست در برابر ایران
شکست در برابر ملت ایران چهل و چهار سال است تبدیل به عادت شده است و گویا ترک عادت موجب مرض است!!
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، شکست در برابر ملت ایران چهل و چهار سال است تبدیل به عادت شده است و گویا ترک عادت موجب مرض است!!
انقلاب اسلامی حرکتی بدیع و عظیم در جهت احیای دین و معنویت در مقیاس ملی و جهانی است این انقلاب نه ماهیت دموکراتیک و پارلمانیستی داشته و نه یک انقلاب سوسیالیستی است که در قالب مبارزات مسلحانه سازماندهی شود؛ بلکه مجاهدتی اسلامی است که با شعارها و مطالبات الهی و با سازماندهی مردمی بر اساس فرهنگ اسلامی محقق شد شاید در گذشته و حتی حال بسیاری به عمق و گستره این حرکت واقف نبودند؛ اما هرچه زمان میگذرد این حرکت شتابنده بیشتر میشود و گسترش و عمق و شتاب بیشتری پیدا میکند و قلوب ملتها را پیشتاز پیش مجذوب خود میسازد.
انقلاب اسلامی امروز به یک خیزش و انقلاب فرامرزی و تمدنی در مقابل تمدن مادی غرب تبدیل شده و معادلات قدرتها را تغییر داده و در حال پیشروی بهسوی قلهها و سنگرهای کلیدی جهان است این انقلاب طلیعهٔ عصر روشنگری اسلامی است که مکتب منطق و برنامه خود را دارد.
با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مستکبرین عالم از جمله آمریکا تاب استقرار مستضعفین و عدالتطلبان را نداشته و آمال و آرزوهایشان را بربادرفته دیدهاند؛ لذا از هیچگونه توطئه بر علیه انقلاب اسلامی و انواع و اقسام هجمهها و تهدیدات ازجمله نظامی فرهنگی سیاسی اقتصادی و... در طی این سالها به امید تسلیم کشاندن ملت ایران فروگذار نکردهاند جنگ تحمیلی، تحریمهای اقتصادی، تهاجم فرهنگی، طرحریزی انواع فتنهها، کودتاها ازجمله کودتای نوژه حادثه طبس و... .
از مهمترین تهدیدات بر ضد یک جامعه و یک ملت تأثیرگذاری بر اذهان فکر و اندیشههاست که از آن به جنگ نرم و تهدید فرهنگی یاد میشود که درنتیجهٔ آن تصرف و احاطه بر اذهان و اندیشههای یک ملت را در پی دارد و درواقع سربازگیری در داخل یک کشور توسط دشمن از این طریق دنبال میشود.
تهاجم فرهنگی در دوران پهلوی با اقدامات پهلوی اول شروع و پس از آن پهلوی دوم به اوج خود رسید اقدامات فرح پهلوی در برگزاری جشن هنر شیراز، کنسرتها، رونق کابارهها و فیلمسازی و سینما و همچنین ترویج برهنگی و مصرفگرایی و فرهنگ غربی و ترویج خودباختگی و ما نمیتوانیم در مدارس و دانشگاهها و جامعه و مردم و همچنین مقابله با دین و مذهب برای تغییر سبک زندگی، تغییرات فرهنگی، خودباختگی فرهنگی از جمله کارها و اقداماتی است که بهوفور در آن دوران صورت گرفت و تأثیرات آن حتی بعد از انقلاب اسلامی در جامعه اسلامی بهوفور قابلمشاهده است.
بهوجودآمدن خودباختههای داخلی و پیادهنظام و سربازان فکری و فرهنگی دشمن در داخل یک کشور برای پیادهسازی توطئهها و فتنهها ازجمله نتایج تهاجم فرهنگی است که مستکبرین از سالها قبل برای به زیر سلطه کشاندن ملتها از آن استفاده کردهاند و همچنین استفاده از امپراتوری رسانهای در جنگ روایتها برای القائات بر علیه نظام اسلامی در جنگ ترکیبی برای به نتیجه رساندن سالها اقدامات مستمر فرهنگی از طرق مختلف از جمله گروه مخالف داخلی و خارجی و پیادهنظام داخلیشان و خودباختگان فکری و فرهنگی و ایجاد فتنهها در داخل است و از این جمله فتنه موسوم به زن زندگی آزادی در سال قبل با اسم رمز مهسا امینی است که آمریکا و همپیالههای اش با هزاران امید و آرزو و برای تغییر در نظام سیاسی و تسلیم ملت ایران به راه انداختند.
ولی این بار نیز شکستی دیگر را در کارنامه سیاه و خفتبار خود در مواجهه و مقابله با ملت قهرمان ایران به ثبت رساندند تا خرق عادتی در این عرصه اتفاق نیفتد و کام دشمنان تلختر از گذشته شده و کام ملت در دفاع از نظام و انقلاب اسلامی بازهم شیرین شود.
مبنای انقلاب اسلامی این است که جامعه بشری را به سمت ظهور حرکت دهند و یک آگاهیبخشی انجام دهد و تحرک در جامعه جهانی ایجاد کند باید الگوی مناسبی را پیشروی بشر قرار دهد.
انقلاب اسلامی هم باید تمدن رقیب را نفی کند و با آن درگیر باشد و هم یک الگوی مناسبی ارائه کند که این الگو محور تمایل جامعه جهانی به سمت جامعه دینی و عصر جدید و گرایش به سمت ایده جمع بین دین و دنیا گردد و مقدمه حرکت به سمت ظهور باشد و این نکته مهم را در عصر جدید و پیچ بزرگ تاریخی برای همه مستکبران و زورگویان عالم در مواجهه با انقلاب اسلامی یادآور میشویم که ترک عادت (شکست) موجب مرض است و شکست برای آنان گامی است برای شکست دیگر...
یادداشت: حسین مهاجری، محقق و پژوهشگر
انتهای خبر/