حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/24 شمسی | 2025/02/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
دیار قومس یکصدا علیه استکبار جهانی
در جشن پیروزی انقلاب رقم خورد؛

دیار قومس یکصدا علیه استکبار جهانی

راهپیمایی ۲۲ بهمن در سمنان امسال نیز همچون سال‌های گذشته با شور و شعف خاصی برگزار شد و صحنه‌هایی از وحدت، همدلی و میثاق دوباره با انقلاب اسلامی را رقم زدـ

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ مردم همیشه در صحنه سمنان بار دیگر در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با حضوری گسترده و پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حماسه‌ای ماندگار آفریدند.

 

خیابان‌های دارالمرحمه از نخستین ساعات صبح مملو از مردمی است که با پرچم‌های سه‌رنگ ایران، شعارهای انقلابی و پلاکاردهای حاوی پیام‌هایی از وحدت و ایستادگی، به میدان آمدند تا بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) تجدید بیعت کنند.

مردم وفادار و انقلابی سمنان با حضور پرشور خود در این مراسم، نشان‌دهنده وفاداری‌شان به آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هستند. 

حضور پررنگ اقشار مختلف مردم، از جمله جوانان، خانواده‌ها، دانش‌آموزان و مسئولان استانی، فضایی شاداب و انقلابی را در شهر سمنان ایجاد کرده است.

 این راهپیمایی، نمادی از وحدت و همدلی مردم دیار دارالمرحمه در برابر هرگونه توطئه دشمنان به‌شمار می‌آید. 

این خبر درحال بروزرسانی است...

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.