حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/04/17 شمسی | 2024/07/07 میلادی
کدام نان‌ها ارزش غذایی بیشتری دارند؟

نان‌های تیره‌تر با ارزش غذایی بیشتری

نان‌های تیره‌تر با ارزش غذایی بیشتری

فرماندار سمنان گفت: نان‌های تیره‌تر ارزش غذایی بیشتری دارند و برخلاف باور عموم نان‌های سفید ارزش غذایی کمتری دار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مرآت، محمد بهرامی با اشاره به کیفیت نان، اظهار کرد: سفید بودن نان‌ها به معنای کیفیت مطلوب آنها نیست.

 

 بهرامی با بیان اینکه کارشناسان این حوزه بر مصرف نان  سبوس‌دار تأکید دارند، ادامه داد: نان‌های تیره‌تر به دلیل برخورداری از مقادیر بیشتری از سبوس ارزش غذایی بیشتری دارند.

 

وی با بیان اینکه تیرگی نان به‌هیچ‌عنوان به معنای کیفیت پایین آن نیست، ادامه داد: نانواها موظف‌اند که نانی که در دسترس مردم قرار می‌دهند از نظر میزان سبوس و دیگر مواد مغذی استانداردهای لازم را داشته باشند.

 

فرماندار سمنان با بیان اینکه بخشی مهمی از مواد مغذی آرد در سبوس آن قرار دارد، توصیه کرد: باید در زمینه مصرف نان‌های سبوس‌دار فرهنگ‌سازی بیشتری صورت گیرد.

 

وی از رسانه‌ها خواست در زمینه آموزش عمومی مردم در حوزه‌ مواد غذایی و از جمله نان تلاش بیشتری داشته باشند.

 

بهرامی از افزایش قابل‌توجه نظارت‌ها بر خبازی‌های این شهرستان در یکی دو سال اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه باتوجه‌به افزایش نظارت‌ها در این یکی دو سال شاهد افزایش کیفیت نان در سطح شهرستان بودیم.

 

فرماندار سمنان از فعالیت نانوایی‌های کشیک در شهرستان خبر داد و گفت: باتوجه‌به عبور میلیونی زوار حرم مطهر رضوی از شهر سمنان خبازی‌هایی که در مسیر عبور زوار قرار دارند مورد نظارت بیشتری قرار گرفتند.

 

وی از افزایش سهمیه برخی از خبازی‌های فعال و باکیفیت در سطح شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این افزایش سهمیه‌ها از طریق صلاحیت‌سنجی صورت‌گرفته انجام شده است.

 

بهرامی با بیان اینکه درگذشته خبازی‌های شهرستان سمنان کمترین سرانه آرد را در سطح استان داشتند خاطرنشان کرد: سرانه آرد در مرکز استان ۵.۹ درصد بوده و این در حالی است که میانگین این شاخص در استان ۷.۲ درصد است. این شاخص در برخی شهرها به ۱۴ و ۱۵ درصد هم می‌رسد.

 

ایسنا

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از