
مدیرعامل هلالاحمر استان سمنان خبر داد:
نجات جان ۱۲۰ گرفتار در سیلاب شهمیرزاد
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان سمنان از نجات جان ۱۲۰ گرفتار در سیلاب محور شهمیرزاد به چاشم با تلاش امدادگران خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» حسین درخشان در خصوص جزئیات وقوع سیلاب در محور شهمیرزاد گفت: عصر شنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۴، گزارشی مبنی بر گرفتار شدن ۱۲۰ نفر در محور شهمیرزاد به چاشم، به دلیل بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب، به هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان نیزوا با دریافت موقعیت دقیق حادثهدیدگان و انجام هماهنگیهای لازم، با تجهیزات تخصصی کوهستانی به محل اعزام شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان سمنان بیان کرد: با تلاش مستمر نجاتگران و مشارکت اهالی منطقه، افراد گرفتار در شرایطی ایمن شناسایی و پس از انجام اقدامات لازم، به سلامت به منطقه امن منتقل شدند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: نجاتگران ۱۲ بسته غذایی ۲۴ ساعته بین حادثهدیدگان توزیع کردند.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!