مسئول مرکز نفس استان سمنان مطرح کرد:
نجات ۲۸۶ نفس بیگناه در استان سمنان
مسئول مرکز تخصصی مردمی نفس استان سمنان گفت: این مرکز در طول یک سال و نیم گذشته توانسته ناجی جان ۲۸۶ نوزاد از سقط عمدی جنین در سطح استان سمنان شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، کمبود جمعیت چالشی جدی و مهم است که استان سمنان با آن دست و پنجه نرم میکند که اگر تدابیری مناسب اندیشیده نشود، نجات و بیرون آمدن از چاله پیری جمعیت روز به روز سختتر خواهد شد.
یکی از راهکارهایی که در این راستا به کار گرفته میشود، جلوگیری از سقط جنین است. این اقدام میتواند به افزایش نرخ تولد کمک کرده و از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کند.
راهاندازی مراکز نفس در استان سمنان به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی، یکی از اقدامات ارزشمند در راستای اجرایی شدن طرح جوانی جمعیت است. این مراکز میتوانند نقش مهمی در ارائه حمایتهای لازم به مادران باردار و نوزادان ایفا کرده و با ارائه مشاوره و خدمات لازم، به کاهش نرخ سقط جنین و افزایش تعداد تولدها کمک کنند.
در همین خصوص؛ ابوالفضل منشیزاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به راهاندازی مرکز نفس از حدود یک سال و نیم گذشته در استان سمنان گفت: در حال حاضر مرکز نفس در شهرستانهای سمنان، شاهرود، مهدیشهر، گرمسار و دامغان فعال است.
مسئول مرکز تخصصی مردمی نفس استان سمنان با اشاره به اینکه مرکز نفس از زمان آغاز فعالیت خود در استان سمنان، موفق به ثبت ۲۸۶ مورد انصراف از سقط عمدی جنین شده است، افزود: این آمار نشاندهنده تلاشهای مستمر و مؤثر کادر درمانی مرکز نفس است.
وی با توجه به اینکه در حوزه پیشگیری از سقط جنین عمدی اقدامات بسیار خوبی در استان صورت گرفته است، بیان کرد: تاکنون با تلاشهای کادر مرکز نفس ۱۹۱ نوزاد متولد شده و منتظر تولد بقیه نوزادان نیز هستیم.
منشیزاده با بیان اینکه بیش از ۶۰ پزشک، پرستار، ماما و مراقب سلامت داریم که با این مرکز همکاری میکنند، اظهار کرد: هدف مرکز نفس افزایش نسل و تقویت جمعیت در استان سمنان از طریق آگاهسازی خانوادهها است.
این مقام مسئول در راستای پروژههای آگاهسازی افراد جامعه جهت افزایش جمعیت، گفت: این مرکز تاکنون موفق به برگزاری ۲ هزار و ۳۲۰ نفر - ساعت آموزش در ادارات و دستگاههای مختلف اجرایی جهت پیشگیری از سقط جنین شده است.
وی همچنین تصریح کرد: این آموزشها توسط متخصصان از جمله پزشکان زنان، پزشکان عمومی، ماماها و روانشناسان در شهرستانهای استان سمنان ارائه شده است.
منشیزاده به کسب رتبه برتر ملی این مرکز نیز اشاره کرد و گفت: این موفقیت ناشی از فعالیتهای مؤثر و استفاده از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی در سطح استان است.
این مقام مسئول همچنین به حمایتهای مالی، روحی و معنوی مرکز از مادران باردار اشاره کرد و افزود: تا به امروز، ۱۵۴ مورد کمک هزینه و حمایت درمانی، اهدا ۳۹ سری جهیزیه، توزیع ۱۵۰ بسته سیسمونی و ارائه ۲۶۹ خدمات مشاوره به نیازمندان صورت گرفته است.
انتهای خبر/