حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1405/03/28 شمسی | 2026/06/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
پروژه بن‌سلمان شکست خورد
سال ریخت‌وپاش در فوتبال عربستان؛

پروژه بن‌سلمان شکست خورد

پروژه ریخت‌وپاش فوتبال عربستان به بن‌بست خورد. بن‌سلمان از تابستان خرید ستارگان کهنه‌کار را متوقف می‌کند. حالا نوبت خرید جوانان با چشم‌انداز فروش است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ پروژه ریخت و پاش عربستان سعودی در فوتبال طبق گزارش امروز(شنبه) نشریه مارکا به بن بست خورده و مسئولان سازمان لیگ این کشور این پروژه پرهزینه را متوقف کردند.

طبق گزارش رسانه‌های اروپا، عربستان در طوال ۳ سال بیش از ۳ میلیارد دلار برای خرید ستارگان فوتبال پا به سن گذاشته هزینه کرده اما در درآمدزایی از طریق فروش این بازیکنان ۲.۵ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پروژه ریخت و پاش در فوتبال عربستان ۳ سال قبل توسط بن سلمان، ولیعهد سعودی آغاز شد ولی اکنون با شکست مواجه شده تا مجبور به توقف خریدهای نجومی شوند.نمونه بارز این ریخت و پاش سعودی‌ها در این مدت، امضای قرارداد با نیمار جونیور بود. ستاره برزیلی در مدت ۲ سال حضورش در عربستان تنها ۶ بازی انجام داده و الهلال برای این بازیکن بیش از ۲۵۰ میلیون دلار خرج کرد.

حالا نشریه مارکا فاش می‌کند که سران عربستان تصمیم گرفتند از تابستان امسال دیگر هزینه‌های هنگفت برای خرید ستارگان سرشناس و پا به سن گذاشته نکنند چون در فصول گذشته ضررشان بسیار بیشتر از سودشان بوده است.

برنامه جدید سازمان لیگ عربستان با همکاری صندوق سرمایه‌گذاری سعودی خرید بازیکنان جوان و آینده‌دار خارجی است تا بتوانند از آنها استفاده مطلوب کنند و در نهایت با قیمت خوبی آنها را بفروشند تا جلوی ضرر را بگیرند.عربستان در مدت ۳ سال به اندازه ۳۰ سال هزینه در لیگ برتر فوتبال ایران(۸۵ میلیون دلار به صورت میانگین در سال) پول هدر داده است.

منبع: خبرگزاری فارس 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!