حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/10/30 شمسی | 2025/01/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
استان سمنان بدون کمبود کالای اساسی
مدیرکل غله استان سمنان خبر داد:

استان سمنان بدون کمبود کالای اساسی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: کمبود کالای اساسی در سمنان وجود ندارد و در وضعیت مناسبی از نظر تأمين کالاهای اساسی قرار دارد

عبدالرحیم تحصیلی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به اینکه استان سمنان هیچ کمبودی در تأمين کالاهای اساسی ندارد، گفت: کمبودی از لحاظ کالای اساسی برنج، گندم، شکر و آرد در استان وجود ندارد؛ چراکه ذخیره‌سازی به اندازه کافی انجام شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان در ادامه افزود: تا امروز ۹۶ هزار و ۵۷ تُن کالاهای اساسی در سطح استان سمنان ذخیره‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر موجودی گندم استان حدوداً ۵۴ هزار و ۵۰۰ تُن است، اظهار کرد: با توجه به اینکه میانگین مصرف در ماه ۷ هزار و ۵۰۰ تُن است تقریباً تا مردادماه موجودی گندم جوابگوی نیاز استان خواهد بود.

تحصیلی همچنین تصریح کرد: موجودی برنج وارداتی در استان ۳ هزار و ۸۵۲ تُن است که بر حسب مجوز تنظیم بازار کشور و استان لحاظ می‌شود.

به گفته این مقام مسئول، در سه ماهه دوم سال جاری حدوداً ۷۲ تُن برنج وارداتی به استان سمنان مجوز داده بودند که ۳۶۷ تُن آن در استان مصرف و ۲۰۵ تُن برنج هم به خارج از استان ارسال شد.

وی با اشاره به پایین بودن میزان موجودی شکر سفید در سطح استان سمنان بیان کرد: یک هزار و ۵۵ تُن شکر در استان موجود است که جوابگوی نیاز استان خواهد بود.

تحصیلی با بیان اینکه ۳۷ هزار تُن شکر خام وارد استان شده تا ذخیره‌سازی انجام شود، گفت: این میزان شکر خام در کارخانه شکر شاهرود ذخیره شده تا به شکر سفید تبدیل شود.

این مقام مسئول ادامه داد: کارخانه شکر شاهرود هم‌اکنون در حال استخراج شکر از چغندرهای خریداری شده از کشاورزان است که تا اوایل بهمن‌ماه سال جاری به پایان خواهد رسید و وارد چرخه تسویه شکر خواهد شد.

وی با اشاره به مجوز ۸۶۵ تُن شکر سفید در سه ماهه سوم بیان کرد: از این مقدار ۲۵۵ تُن داخل استان و ۱۸ تّن نیز در خارج از استان جذب شد.

تحصیلی با اشاره به توزیع آرد خام بین روستائیان در سطح استان گقت: میزان آرد توزیعی بین ۵۰ تا ۷۰ تُن متغیر است و در شهرستان‌های آرادان و سرخه توزیع نمی‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه آرد عشایری مختص عشایر استان است، اظهار کرد: سهمیه آرد عشایری در سطح استان ۱۲۰ تُن است که شهرستان‌ها بر اساس جمعیت عشایری عدد را اعلام می‌کنند و در سامانه بارگزاری می‌شود و آن‌ها خرید را انجام می‌دهند که تقریباً بین ۱۰۵ تا۱۱۰ تُن جذب و مصرف دارند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از