حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1405/04/16 شمسی | 2026/07/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
برگزاری «حسینیه شهید خامنه‌ای» در سرخه
رئیس اداره آموزش و پرورش سرخه خبر داد:

برگزاری «حسینیه شهید خامنه‌ای» در سرخه

رئیس اداره آموزش و پرورش سرخه از برگزاری ویژه‌برنامه «حسینیه شهید امام خامنه‌ای» با میزبانی مدارس شهرستان سرخه خبر داد و آمادگی کامل ستاد اسکان برای پذیرایی از بیش از ۳۸۰۰ زائر را اعلام کرد.

علی‌اکبر مونسان، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ درخصوص برنامه‌های این نهاد به مناسبت ایام تشییع رهبر شهید گفت: ویژه‌برنامه «حسینیه شهید امام خامنه‌ای (ابرمرد ایران)» با همکاری مدارس و تشکل‌های دانش‌آموزی و با هدف پاسداشت مقام رهبر شهید، ترویج فرهنگ ایثار و تقویت روحیه انقلابی در میان نسل نوجوان و جوان برگزار می‌شود.

 وی افزود: این برنامه هر شب در ساختمان اداره آموزش و پرورش برگزار می‌شود و هر شب یکی از مدارس شهرستان، مسئولیت اجرای بخش‌های فرهنگی، مذهبی و هنری را بر عهده خواهد داشت تا فضایی مردمی، اثرگذار و متناسب با حضور دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها ایجاد شود.

 مونسان با اشاره به محورهای موضوعی هر شب گفت: عناوینی مانند «ابرمرد کشوردوست»، «ابرمرد پارسی»، «ابرمرد دیانت»، «ابرمرد قناعت»، «ابرمرد خانواده»، «ابرمرد دانش» و «ابرمرد شجاعت» برای تبیین ابعاد گوناگون شخصیت، اندیشه و سیره رهبر شهید در نظر گرفته شده است. همچنین همزمان با این حسینیه، برنامه «شب‌های اقتدار» نیز به صورت تجمیعی برگزار می‌شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش سرخه تأکید کرد: حضور فعال دانش‌آموزان، معلمان، اولیا و تشکل‌های دانش‌آموزی در اجرای برنامه‌ها، جلو‌های از همدلی فرهنگی است و تمامی فعالیت‌ها با رویکرد تربیتی، معرفتی و متناسب با نیاز نسل امروز طراحی شده است.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به همزمانی این برنامه با تردد زائران و کاروان‌های عزادار، از آمادگی کامل ستاد اسکان شهرستان خبر داد و گفت: تمامی ظرفیت‌های اسکان شامل اماکن آموزشی، فرهنگی، مذهبی و ورزشی برای پذیرایی از مسافران بسیج شده و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای خدمات‌رسان انجام گرفته است.

 وی تصریح کرد: ظرفیت اسکان شهرستان سرخه بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر است و امکاناتی نظیر محل استراحت، سرویس‌های بهداشتی، حمام، آب و برق برای رفاه زائران فراهم شده است. مدارس نیز در کنار سایر مراکز، آماده میزبانی از کاروان‌هایی هستند که در مسیر تهران یا مشهد مقدس از این شهرستان عبور می‌کنند.

رئیس ستاد اسکان شهرستان سرخه در پایان، از مردم، فرهنگیان و مدیران مدارس قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با همدلی همه دستگاه‌ها، میزبانی شایسته برای زائران و عزاداران همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی اثرگذار، محقق شود.
 

انتهای خبر/
 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!