حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/23 شمسی | 2025/03/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
دشمنان از ترویج روح قرآن هراس دارند
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه ناحیه دامغان:

دشمنان از ترویج روح قرآن هراس دارند

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه ناحیه دامغان گفت: دشمنان اسلام علی‌الخصوص رژیم صهیونیستی اصل اسلام و قرآن را هدف قرار داده‌اند، اما نتوانسته و نخواهند توانست به اهداف شوم خود دست یابند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد ترابی‌فر در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ درخصوص توجه بیشتر به تلاوت و تبیین قرآن در ماه مبارک رمضان گفت: تلاوت قرآن یکی از مهم‌ترین کارهایی است که می‌توان به وسیله آن در این ماه پربرکت به خداوند تقرب جست، تلاوتی که با در نظر گرفتن شأن و منزلت و جایگاه قرآن باشد.

وی در ادامه افزود: همه دنیا باید بدانند که این قرآن کتاب آسمانی است که در شب قدر به قلب نازنین پیامبر نازل شده است. 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه ناحیه دامغان با اشاره به اینکه در یک‌سال گذشته نزدیک به 50 هزار نفر در فلسطین اشغالی، غزه و کرانه باختری به شهادت رسیده‌اند، مطرح کرد: رژیم صهیونیستی می‌خواهد اصل اسلام و قرآن را از بین ببرد، اما نتوانسته و نخواهد توانست.

این مقام مسئول ابراز کرد: آیا برای صهیونیست‌ها و دشمنان اسلام این راحت‌تر نبود مبارزه‌ای که خود قرآن آن‌ها را فراخوانده است، انجام بدهند تا این که هزینه جنگ و کشتار را متحمل شوند.

وی افزود: خداوند متعال در سوره بقره می‌فرماید: اگر کسی بتواند یک سوره مثل سوره‌های قرآن نازل کند من دستم را بالا می‌برم، اما هنوز بعد از 1400 سال کسی نتوانسته است. 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه ناحیه دامغان تأکید کرد: اگر رژیم غاصب صهیونیستی می‌توانست گوش دنیا را پر نمی‌کرد؟ اگر دشمنان اسلام که قرآن را به آتش کشیدند می‌توانستند یک سوره مانند سوره‌های قرآن بیاورند این کار را نمی‌کردند؟ 

ترابی‌فر تصریح کرد: دشمنان اسلام و قرآن هرگز نمی‌توانند سوره‌ای مثل قرآن بیاورند، زیرا کلام، کلام خداست، خدا نازل کرده و خودش از این کلام محافظت می‌کند.

وی با اشاره به روش برخورد ائمه معصومین و علمای سطح بالا با  این کتاب آسمانی اذعان کرد: یکی از شاگردان آیت‌الله میرزا جواد تهرانی می‌گوید خاطرم است که به همراه جمعی وارد منزل آیت‌الله تهرانی شدیم، مشغول قرائت قرآن بود به اشاره سلام کرد، یک دست تکان داد و ما را با همین دست بدرقه کرد.

ترابی‌فر در ادامه ابراز کرد: پس از قرائت قرآن این فرد دوزانو روبروی قرآن نشست، آن را بوسید به پسرش دو دستی تحویل داد، چند قدمی قرآن را مشایعت کرد تا پسرش آن را داخل کتابخانه گذاشت، اینگونه باید منزلت قرآن را در نظر گرفت.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه ناحیه دامغان در قسمت دیگر سخنان خود با بیان این مطلب که در قرآن کریم مطالب زیادی وجود دارد، تأکید کرد: اگر هر روز با هر قسمت از قرآن که می‌خوانیم یک مطلب یاد بگیریم تحول بزرگی در زندگی ما ایجاد خواهد شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!