حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1405/03/06 شمسی | 2026/05/27 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
لزوم برخورد قاطع قوه قضائیه با اخلالگران معیشت
امام جمعه مهدیشهر تأکید کرد:

لزوم برخورد قاطع قوه قضائیه با اخلالگران معیشت

امام جمعه مهدیشهر با تمجید از حضور مجاهدانه مردم در صحنه‌های مختلف گفت: دشمن که در عرصه‌های نظامی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به بن‌بست رسیده و شکست خورده به جنگ اقتصادی روی آورده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا نبوی با تمجید از حضور مجاهدانه مردم در صحنه‌های مختلف گفت: دشمن که در عرصه‌های نظامی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به بن‌بست رسیده و شکست خورده است، اکنون با راه انداختن یک «جنگ ترکیبی»، تمام توان خود را در جبهه اقتصادی متمرکز کرده است

وی افزود: دشمن دلخوش به وعده‌های عده‌ای خائن و وطن‌فروش در داخل است تا با گروگان گرفتن معیشت، ملت را خسته کند، اما این مردم با حضور مقتدرانه خود در میدان، بار دیگر شکست را بر دشمن تحمیل خواهند کرد.

امام جمعه مهدی‌شهر با اذعان به اینکه اوضاع معیشتی فعلی در خور شأن ملت بزرگوار ایران نیست، تصریح کرد: اگرچه بخشی از فشار اقتصادی به دلیل شرایط جنگی طبیعی است، اما این وضعیت بیش از هر چیز نیازمند «مدیریت» است.

وی نقش مردم را در این مدیریت، از طریق «صرفه‌جویی» و «مواسات و همدلی» بسیار کلیدی دانست و تأکید کرد که همان‌گونه که عرصه‌های نظامی و سیاسی مدیریت شد، باید در عرصه اقتصادی نیز با مدیریت صحیح، گره از مشکلات گشود.

 نبوی خواستار ورود قاطعانه دستگاه قضا به پرونده‌های اخلال اقتصادی شد و گفت: قوه قضائیه همان‌گونه که با مخلان امنیت روانی و اجتماعی برخورد کرد، باید با کسانی که امنیت اقتصادی جامعه را به هم می‌زنند و دزدان اقتصادی هستند، در هر رتبه و مرتبه‌ای که باشند، برخورد و آن‌ها را تنبیه کند.

وی همچنین از دولت خواست با نظارت بیشتر و بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای مردمی و بسیج، مسیر اخلال در اقتصاد را مسدود کند.

وی با اشاره به ۱۱ اردیبهشت، روز جهانی کارگر، این قشر را موتور محرک اقتصاد جامعه دانست و بر لزوم رسیدگی عملی به مشکلات و خانواده‌های آنان تأکید کرد.

همچنین با گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، شغل معلمی را تداوم راه انبیا خواند و بر اهمیت تربیت نسل جوان بر مبنای «خدامهوری، وطن‌دوستی و ولایت‌پذیری» در کنار آموزش علوم روز تأکید کرد.

امام جمعه مهدی‌شهر در پایان خاطرنشان کرد: حضور در میدان جهاد نباید سبب غفلت از فرایض الهی همچون نماز و امر به معروف و نهی از منکر شود؛ چرا که این امور مایه حیات انسان است و باید در برابر منکرات الهی حساس بود.

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!