حالت تاریک
  • جمعه, 1403/12/03 شمسی | 2025/02/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
رویش‌های انقلاب در 22 بهمن نمایان شد
امام جمعه میامی:

رویش‌های انقلاب در 22 بهمن نمایان شد

امام جمعه میامی گفت: حضور چشمگیر و دشمن‌شکن آحاد مختلف مردم مخصوصاً دهه نودی‌ها در راهپیمایی 22 بهمن نشان‌دهنده رویش‌های جدید انقلاب است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ حجت‌الاسلام  والمسلمین  محمد عزیزی در خطبه‌های  نماز جمعه این هفته شهرستان میامی که در مسجد جامع برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور باشکوه مردم کشور و مخصوصاً شهرستان میامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: مردم ما بار دیگر نشان دادند که ملتی بصیر هستند و این‌بار نوبت مسئولان است تا با برداشتن مشکلات اقتصادی به آنان امید را تزریق کنند.

وی با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن رزمایش حضور ملت ایران اسلامی در صحنه‌ بود، افزود: امسال اعلام شد که جمعیت حاضر در راهپیمایی ۲۲ بهمن نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش یافته و این نشان‌دهنده رویش‌های انقلاب اسلامی است.

امام جمعه میامی با بیان اینکه شرکت مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بسیار خوب بود، تأکید کرد: حضور چشم‌گیر و مسئولانه مردم و ناکام گذاشتن فرصت‌طلبی و تبلیغات همه‌جانبه دشمنان یادآور بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی است که فرمودند خداوند اراده کرده تا این ملت را پیروز کند.

عزیزی با بیان اینکه حضور عظیم مردمی نقش حیاتی در آینده ایران و نظام جمهوری اسلامی دارد، ابراز کرد: این حضور پاسخ هوشمندانه‌ای بود که ملت ایران به دسیسه‌های دشمنان داد و نقشه‌های آنان را برآب کرد.

وی افزود: حضور مردم نقشه‌های کسانی که می‌خواستند محیط کشورمان را مملو از یأس کنند و اختلاف را بین اقشار مختلف مردم القاء کنند تا بتوانند بین مردم فاصله بیاندازند را برملا و بی‌اثر کرد.

امام جمعه میامی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی نشان داده‌اند که در همه عرصه‌های معنوی، سیاسی و عبادی و فرهنگی و … پیشگام هستند، گفت: تنها تشکر از مردم در زبان کافی نیست، بلکه دولت باید شکرانه عملی را نیز در دستور کار قرار دهد.

عزیزی با بیان اینکه مردم نقش خود را ایفا کردند و حالا نوبت دولت است که سفره‌های مردم را گشایش دهد، افزود: مردم در همه عرصه‌ها از راهپیمایی‌ها تا انتخابات و … حضور پیدا می‌کنند،  پس لایق بهترین خدمات هستند.

وی با تقدیر از مواضع محکم رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط با آمریکا، بیان کرد: نتانیاهو قبل از سفر برای دیدن ترامپ این ارزیابی که ایران ضعیف شده را ارائه کرد و لازم است که ترامپ در برابر ایران سرسخت باشد.

امام جمعه میامی ادامه داد: این ارزیابی سبب شد تا به درخواست نتانیاهو تن دهد اما رهبر معظم انقلاب اسلامی با دیدن این نقشه اعلام کردند که هرگز جمهوری اسلامی ایران با آمریکا مذاکره‌ای ندارد و علت آن هم تجربه است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.