حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1405/03/13 شمسی | 2026/06/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
هزار میدان، هزار بازار؛ پیشران مشاغل خانگی سمنان
مدیرکل کار استان سمنان مطرح کرد:

هزار میدان، هزار بازار؛ پیشران مشاغل خانگی سمنان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان از برگزاری نمایشگاه مشاغل خانگی در قالب طرح «هزار میدان، هزار بازار» با همکاری بیش از ۱۲ دستگاه اجرایی در سمنان خبر داد.

علی نورانی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» از برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات مشاغل خانگی در قالب طرح «هزار میدان، هزار بازار» در شهرستان سمنان خبر داد و گفت: این برنامه با هدف حمایت از فعالان مشاغل خانگی، ایجاد فرصت‌های تازه برای عرضه تولیدات بومی و محلی و توسعه بازار فروش این محصولات اجرا می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به اهمیت تقویت مشاغل خانگی در ایجاد اشتغال پایدار و افزایش درآمد خانواده‌ها اظهار کرد: طرح «هزار میدان، هزار بازار» با هدف فراهم‌سازی فرصت‌های فروش گسترده و دسترسی آسان تولیدکنندگان مشاغل خانگی به بازار مصرف، در دستور کار قرار گرفته و با همکاری دستگاه‌های مرتبط اجرایی خواهد شد.

به گفته وی، این طرح می‌تواند نقش مؤثری در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان و اتصال مستقیم تولیدکنندگان به مصرف‌کنندگان ایفا کند.

نورانی افزود: نمایشگاه عرضه محصولات مشاغل خانگی از ۱۳ تا ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ در بلوار ۱۷ شهریور شهرستان سمنان برگزار می‌شود و شهروندان و علاقه‌مندان می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۷ لغایت ۲۳ از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه با همکاری بیش از ۱۲ دستگاه اجرایی و خدماتی برگزار شده است، ادامه داد: هم‌افزایی میان نهادهای مختلف، نقش مهمی در برگزاری هرچه بهتر این رویداد و حمایت مؤثرتر از فعالان مشاغل خانگی دارد و می‌تواند زمینه‌ساز توسعه بازار فروش و افزایش سهم این بخش در اقتصاد محلی باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان تصریح کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی علاوه بر ایجاد زمینه مناسب برای فروش مستقیم محصولات، فرصتی برای معرفی توانمندی‌ها، خلاقیت‌ها و ظرفیت‌های فعالان مشاغل خانگی است و می‌تواند در توسعه فرهنگ مصرف کالای تولید داخل و حمایت از کسب‌ و کارهای خرد اثرگذار باشد.

نورانی با بیان اینکه حمایت از مشاغل خانگی یکی از رویکردهای مهم در حوزه اشتغال‌زایی است، اظهار کرد: برپایی این نمایشگاه نیز در همین راستا دنبال می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه کرده و از ظرفیت بازارهای محلی و مردمی بهره‌مند شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان از شهروندان دعوت کرد با حضور در این نمایشگاه، ضمن آشنایی با محصولات و تولیدات مشاغل خانگی، از فعالان این حوزه حمایت کنند و زمینه رونق بیشتر این کسب‌ و کارها را فراهم آورند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!