حالت تاریک
  • شنبه, 1404/03/10 شمسی | 2025/05/31 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
لیگ قهرمانان اروپا فرصتی برای محک طارمی است

فرصت تازه مهدی طارمی؛

لیگ قهرمانان اروپا فرصتی برای محک طارمی است

آینده ستاره تیم ملی ایران برای ماندن در سطح یک فوتبال جهان به همراه اینتر به فینال لیگ قهرمانان اروپا گره خورد.

استیضاح وزیر راه و شهرسازی به صلاح نیست

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی:

استیضاح وزیر راه و شهرسازی به صلاح نیست

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: عزل و استیضاح یک وزیر در این شرایط مشکلی از مشکلات ما را حل نمی‌کند، بلکه تنها موجب می‌شود تا چند ماه یک وزارتخانه بدون متولی بماند.

اجرای سیستم آبیاری نوین در بخش کالپوش

رئیس جهاد کشاورزی میامی خبر داد:

اجرای سیستم آبیاری نوین در بخش کالپوش

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میامی از تحویل موقت دو پروژه سیستم نوین آبیاری در بخش کالپوش خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری، دست‌کم ۵۰ هکتار دیگر از اراضی کشاورزی شهرستان میامی را به سیستم‌های نوین آبیاری تجهیز می‌شود.

برادران حزب‌اللهی باید کوشا باشند

گزیده‌ای از وصیت‌نامه شهدای استان سمنان؛

برادران حزب‌اللهی باید کوشا باشند

شهید حسام‌الدین ابوالمعالی در وصیت‌نامه‌اش می‌نویسد: برادران حزب‌اللهی بايد در زمينه درسی كوشا و پيشتاز از ديگران باشند. آن‌ها بايد دانشگاه‌ها را پر كنند تا جای خالی برای افراد ملحد باقی نماند.

سوره النساء آیات 171 الی 175

هر روز چند آیه با کلام حق؛

سوره النساء آیات 171 الی 175

هر روز چند آیه از کلام حق را بخوانید.

وقوع ۶ زمین‌لرزه در روستای زمان‌آباد

مدیرکل مدیریت‌ بحران استانداری سمنان خبر داد:

وقوع ۶ زمین‌لرزه در روستای زمان‌آباد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: تاکنون ۶ زمین‌لرزه در روستای زمان‌آباد رخ داده که خوشبختانه خسارت مالی و جانی نداشته است.

Image