حالت تاریک
  • جمعه, 1404/03/16 شمسی | 2025/06/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
ایران حرفی برای گفتن نداشت

کارشناس شبکه الکاس قطر:

ایران حرفی برای گفتن نداشت

مجری و کارشناس شبکه الکاس قطر در تحلیل بازی تیم ملی فوتبال ایران با کشورش به عملکرد ضعیف شاگردان قلعه‌نویی اشاره کرد.

عید‌ قربان تمرین اطاعت محض از خداوند

امام جمعه گرمسار مطرح کرد:

عید‌ قربان تمرین اطاعت محض از خداوند

امام جمعه گرمسار در خطبه‌های نماز عید قربان با تأکید بر اینکه این عید بزرگ تجلی اطاعت محض از خداوند است، ماجرای حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل را الگویی ماندگار برای ایمان، فداکاری و ولایت‌پذیری دانست.

دشمنان صنعت هسته‌ای را هزینه‌بر نشان می‌دهند

امام جمعه موقت سمنان:

دشمنان صنعت هسته‌ای را هزینه‌بر نشان می‌دهند

امام جمعه موقت سمنان گفت: آمریکا به‌دنبال تشویش اذهان عمومی است و می‌خواهد در جامعه القاء کند که فناوری هسته‌ای برای ایران هزینه دارد.

تجلی شکوه بندگی در نماز عید قربان

گزارش تصویری؛

تجلی شکوه بندگی در نماز عید قربان

نماز باشکوه عید سعید قربان تجلی شکوه بندگی و خالصانه‌ترین مظهر عبادت با حضور گسترده مردم شهرستان سرخه برگزار شد.

همیشه حامی ولایت‌فقیه باشید

گزیده‌ای از وصیت‌نامه شهدای استان سمنان؛

همیشه حامی ولایت‌فقیه باشید

شهید «حمید قدس» در وصیت‌نامه‌اش می‌نویسد: «همیشه حامی اصل ولایت‌فقیه باشید؛ چراکه ثبات اسلام و قرآن وابسته به ولایت فقیه است. مبادا در برابر این امر سکوت کنید».

سوره البقره آیات 131 الی 135

هر روز چند آیه با کلام حق؛

سوره البقره آیات 131 الی 135

هر روز چند آیه از کلام حق را به‌صورت متنی بخوانید.

Image