مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:
مصرف ماهی در سمنان یکچهارم سرانه جهانی است
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سرانه مصرف ماهی و آبزیان در این استان حدود یکچهارم سرانه جهانی این خوراک پروتئینی و مفید برای سلامت است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، بهرام فلاحی لیما روز دوشنبه به رسانهها گفت: میانگین مصرف جهانی ماهیان و آبزیان در سال بین ۲۳ تا ۲۵ کیلوگرم بهازای هر نفر و در استان سمنان بین ۶ تا ۶ و نیم کیلوگرم است؛ بنابراین سرانه مصرف ماهی و آبزیان در استان سمنان یکچهارم میانگین مصرف جهانی این دسته از محصولات پروتئینی است.
وی در ادامه افزود: سرانه مصرف سالانه ماهی و آبزیان در کشور چیزی در حدود ۱۳ تا ۱۳ و نیم کیلوگرم بهازای هر نفر است و در استانهای مرکزی کشور به هشت تا هشت و نیم کیلوگرم در استانهای ساحلی کشور نیز به ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم بهازای هر نفر در هر سال میرسد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در کشورهای توسعهیافته مانند ژاپن، اسپانیا، آلمان و دیگر کشورهای اروپایی، سرانه مصرف سالانه ماهی حتی بیش از ۵۰ کیلوگرم بهازای هر نفر است و این نشان میدهد که هر شهروند این کشورها هر هفته حدود یک کیلوگرم ماهی مصرف میکند.
افزایش ۱۰ برابری مصرف ماهی در سمنان از دهه ۷۰
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: از اوایل دهه ۷۰ تا کنون سرانه مصرف ماهی در استان سمنان ۱۰ برابر شد.
وی در ادامه اظهار کرد: باتوجهبه مصرف ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرمی ماهی در اوایل دهه ۷۰ بهازای هر نفر در سال باید گفت که سرانه مصرف ماهی در استان سمنان امروز به ۱۰ برابر افزایشیافته است.
فلاحی لیما گفت: این میانگین مصرف شامل مصرف ماهی بهصورت فراوری نشده و مصرف انواع محصولات فراوری شده مرتبط با آن مانند تنهای ماهی و مواردی ازایندست است.
وی تصریح کرد: این مسئله نشان میدهد که باید سرانه مصرف ماهی در استان سمنان همچنان افزایشی بماند.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: مباحث فرهنگی و دسترسی شهروندان به ماهی در بازار بهعنوان دو عامل مهم در افزایش میزان مصرف ماهی به شمار میرود و فراهمکردن این شرایط برای مردم استان سمنان در دستور کار است.
منبع: خبرگزاری ایرنا
انتهای خبر/