حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1405/03/07 شمسی | 2026/05/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
خیابان‌های سمنان در تسخیر کورس‌های خیابانی
مرآت گزارش می‌دهد؛

خیابان‌های سمنان در تسخیر کورس‌های خیابانی

سکوت شبانه در بلوار شهید اخلاقی سمنان، این روزها بیش از آنکه با آرامش همراه باشد، با غرش خودروهای تقویت‌شده و کورس‌های نیمه‌شب گره خورده؛ وضعیتی که آسایش خانواده‌ها را برهم زده و گلایه ساکنان این محدوده را به دنبال داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، سمنان، شهری که شب‌هایش باید مأمن آرامش و آسودگی خانواده‌ها باشد، این روزها در برخی مناطق با صدایی ناآشنا از سکوت فاصله گرفته است؛ صدای غرش خودروهای تقویت‌شده، شتاب‌های ناگهانی و کورس‌های خیابانی که نیمه‌های شب، آرامش را از خانه‌ها می‌رباید.

آنچه باید زمان استراحت و امنیت باشد، برای برخی شهروندان به ساعاتی پراضطراب و آزاردهنده تبدیل شده؛ وضعیتی که نه‌تنها آسایش مردم را مختل کرده، بلکه نگرانی‌ها درباره ایمنی معابر شهری را نیز افزایش داده است.

در هفته‌های اخیر، موجی از گلایه‌ها از سوی شهروندان ساکن در بلوارهای اصلی شهر مطرح شده است.

به گفته ساکنان، برخی رانندگان جوان با خودروهایی که تغییرات فنی غیرمجاز و اگزوزهای غیراستاندارد دارند، از نیمه‌شب به بعد در مسیرهای عریض شهر حاضر شده و با حرکات نمایشی و سرعت‌های سرسام‌آور، خواب و آرامش محله‌ها را بر هم می‌زنند. یکی از کانون‌های اصلی این اعتراضات، بلوار شهید اخلاقی است؛ مسیری که به نظر می‌رسد به دلیل برخی کمبودهای زیرساختی، به جولانگاه این افراد تبدیل شده است.

صدای اگزوزها، کابوس هر شب ساکنان

رضا ملکی، یکی از شهروندان ساکن در نزدیکی این بلوار که از وضعیت موجود به ستوه آمده است، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» گفت: تقریباً هر شب، دقیقاً از زمانی که عقربه‌های ساعت از یک بامداد عبور می‌کنند، کابوس ما شروع می‌شود.

وی در ادامه افزود: صدای ناهنجار اگزوز چند خودروی تقویت‌شده به‌قدری شدید است که حتی با وجود پنجره‌های دوجداره، باز هم تمام خانه می‌لرزد. این صداها ناگهانی و انفجاری هستند و باعث می‌شوند کودکان و سالمندان با وحشت از خواب بپرند.

به گفته این شهروند سمنانی، مسئله فقط صدا نیست؛ نگرانی ما از حوادثی است که ممکن است در این کورس‌ها رخ دهد. وقتی عده‌ای خیابان شهر را با پیست مسابقه اشتباه می‌گیرند، امنیت همه به خطر می‌افتد.

وی تصریح کرد: ما بارها خواستار رسیدگی شده‌ایم، چرا که معتقدیم حق هر شهروندی است که در محیط زندگی خود امنیت و آرامش صوتی داشته باشد، اما متأسفانه هر شب این سناریوی تکراری باز هم اجرا می‌شود.

مطالبه شهروندان؛ دوربین و نظارت بیشتر

مهسا رمضان‌زاده، یکی دیگر از اهالی این منطقه در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به خلأهای نظارتی در این مسیر گفت: بلوار شهید اخلاقی به دلیل اینکه مسیر مستقیمی است و در حال حاضر نه دست‌اندازی دارد و نه دوربین کنترل سرعتی در آن نصب شده، به مکانی ایده‌آل برای این رانندگان متخلف تبدیل شده است.

وی افزود: جوانان می‌دانند که در این نقطه نظارت تصویری وجود ندارد و به همین دلیل بدون هیچ ترسی از جریمه یا توقیف، با سرعت‌های بسیار بالا در این مسیر جولان می‌دهند.

این شهروند سمنانی با مقایسه این بلوار با دیگر نقاط شهر ادامه داد:  در بلوار امیرکبیر وضعیت به مراتب بهتر است چون دوربین‌های نظارتی فعال هستند. درخواست ما از مسئولان شهرداری و پلیس راهور این است که در ابتدای بلوار شهید اخلاقی، به‌ویژه از سمت میدان امام علی(ع)، دوربین‌های ثبت تخلف نصب کنند.

به گفته وی، نصب چند سرعت‌گیر استاندارد و حضور گشت‌های نامحسوس در ساعات بامدادی می‌تواند به این بی‌نظمی‌ها پایان دهد و آرامش را به خانه‌های ما بازگرداند.

با تداوم این گلایه‌ها، انتظار می‌رود نهادهای مسئول با بررسی میدانی دقیق، نسبت به تقویت زیرساخت‌های نظارتی و برخورد قاطع با رانندگان متخلف اقدام کنند.

بازگرداندن آرامش به شب‌های شهر سمنان، مطالبه‌ای است که تحقق آن نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های نظارتی و اجرایی است تا دیگر هیچ شهروندی به دلیل هیجانات کاذب چند راننده، از حق طبیعی خود برای استراحت محروم نشود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!