شب تلخ حریف ایران؛
نیوزیلند درهم کوبیده شد
نیوزیلند، اولین حریف ایران در جام جهانی، در فلوریدا چهار گل از هائیتی خورد تا نمایشی نگرانکننده پیش از دیدار با شاگردان امیر قلعهنویی داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ هائیتی در دیداری تدارکاتی پیش از جام جهانی، سهشنبه شب در فلوریدا با نمایشی برتر، نیوزیلند، اولین رقیب ایران در جامجهانی را با ۴ گل در هم کوبید و ضمن خوشحال کردن هزاران هوادار خود، شب رکوردشکنی کریس وود را تلخ کرد.
آمادگی هائیتی برای این مسابقه تحتتأثیر مشکل ویزای وودنسکی پیر قرار گرفته بود؛ تنها بازیکن این تیم که در لیگ داخلی هائیتی بازی میکند.او به دلیل تأخیر در صدور ویزای آمریکا نتوانست مقابل نیوزیلند به میدان برود و طبق اعلام مسئولان فوتبال هائیتی، حوالی پایان نیمه نخست به فرودگاه میامی رسید و امیدوار بود دقایق پایانی مسابقه را از نزدیک تماشا کند.
پروایدنس، لنی جوزف، فرانتزدی پیروت و دوک لاکروا گلزنان هائیتی در این دیدار بودند.داکنز نازون مهاجم استقلال نیز از ابتدا در ترکیب هائیتی حضور داشت ولی موفق به گلزنی نشد.در سوی مقابل، کریس وود با انجام هشتاد و نهمین بازی ملی خود بهتنهایی رکورددار تعداد بازی برای نیوزیلند شد.
نیوزیلند یکی از رقبای ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ است. شاگردان دارن بیزلی در گروه G با ایران، بلژیک و مصر همگروه هستند و نخستین دیدار خود در این رقابتها را برابر تیم ملی ایران برگزار خواهند کرد.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!